Rengeteg nyitott pozícióval várja az álláskeresőket Észak-Kelet Magyarországon a több mint 30 éves WHC Csoport

Rengeteg nyitott pozícióval várja az álláskeresőket Észak-Kelet Magyarországon a több mint 30 éves WHC Csoport

Vissza
Rengeteg nyitott pozícióval várja az álláskeresőket Észak-Kelet Magyarországon a több mint 30 éves WHC Csoport

Rengeteg nyitott pozícióval várja az álláskeresőket Észak-Kelet Magyarországon a több mint 30 éves WHC Csoport

Hamarosan már két irodával is jelen lesz Észak-Kelet Magyarországon az ország egyik legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalata, a WHC Csoport. A cég célja, hogy összekösse a munkát keresőket a munkáltatókkal. A WHC jelenleg Debrecenben működtet saját kirendeltséget az ország észak-keleti részén, ám néhány héten belül Miskolcon is megnyitja irodáját.  A vállalat mind a fizikai, mind a szellemi munkavállalók számára segít az álláskeresésben, illetve szövetkezeti formában diákok, nyugdíjasok és kismamák számára is kínál munkát.

A WHC Csoport immáron több mint három évtizede jelen van a magyar piacon, így hatalmas tapasztalatot halmozott fel a munkaerő-közvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, és a szövetkezeti foglalkoztatás (diák-, nyugdíjas-, és kismama-szövetkezet) terén is. A vállalat kölcsönzötti jogviszonyban országszerte jelenleg 4.000 főt foglalkoztat, míg belső munkatársainak száma eléri a 350 főt.

A cég számára fontos az észak-kelet-magyarországi régió (Borsod-Abaúj-Zemplén-, Hajdú-Bihar-, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék), hiszen egy fejlődő térségről van szó, ahová rengeteg beruházás érkezik, így egyre nagyobb a cégek részéről a munkaerőigény a legkülönbözőbb pozíciókban. A vállalatok szívesen bíznak meg külső partnert, így a WHC-t is, a számukra megfelelő munkaerő megtalálásával.

A WHC Csoport Észak-Kelet Magyarországon jelenleg elsősorban az autóiparban, az elektronikai gyártás és egyéb gépgyártás terén, valamint az élelmiszeriparban és az FMCG szektorban tevékenykedő vállalatokkal áll a legaktívabb kapcsolatban, de ezeken felül is igyekszik kiszolgálni a munkavállalók igényeit.

A WHC bárki számára megtalálja álmai állását 

A WHC Csoport felhalmozott tapasztalatának és kiterjedt, országos, illetve nemzetközi kapcsolati hálójának köszönhetően bárkinek tud segíteni a számára megfelelő állás megtalálásában. Így a munkakeresés fárasztó folyamata is sokkal egyszerűbbé, gördülékenyebbé és gyorsabbá válik. Hiszen, elég felvenni a kapcsolatot a WHC illetékes területi kollégáival, akik mindenben segítenek – többek között például az elérhető pozíciók és munkáltatók közötti választásban is. Közvetítési szolgáltatás keretében a toborzásban nyújtanak aktív segítséget, míg munkaerő-kölcsönzés esetén a szolgáltatás magában foglalja a munkaerőfelvételt és a foglalkoztatással járó teljes körű adminisztrációt is.

 Jelenleg a hegesztők, gépkezelők és szerelők a legkeresettebbek a térségben

 A WHC Csoport a debreceni mellett hamarosan Miskolcon is irodát nyit, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkavállalók is közvetlenül, helyben kapjanak személyes segítséget az álláskeresésben és elhelyezkedésben. Az észak-kelet-magyarországi térségben dolgozó kollégák munkáját a WHC Csoporton belül Tisza Edina régióvezető fogja össze.

 

„Jelenleg főként a gyártó cégektől rengeteg fizikai munkaerő hiányzik, ezen a területen számos nyitott pozíció, és versenyképes fizetés várja a munkavállalókat. Elsősorban betanított, szakképzettséget nem igénylő, illetve szakképzett fizikai munkaerőt keresnek partnereink. A legnagyobb igény konkrétan gépkezelőkre, hegesztőkre és szerelőkre van a cégek részéről, pályakezdő és tapasztalt kollégákat is keresnek. De szellemi területen is egyre nagyobb a munkaerőigény” – hívta fel a figyelmet Tisza Edina.

WHC-irodák a munkavállalók szolgálatában

2021 júliusában nyílt meg Debrecenben a WHC csoport 9. irodája, amely segítségével a városban évek óta zajló beruházási hullám során ide települő vállalatok, valamint a Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben már jelen levő munkáltatók humánerőforrás-igényeit szolgálja ki a cégcsoport A fizikai munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés mellett a diák-, nyugdíjas- és kismama-szövetkezeti, valamint a szellemi közvetítési üzletágak is képviseltetik magukat. A WHC miskolci irodája 2022 tavaszán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, melynek egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a WHC más irodáitól már megszokott, színvonalas és magas minőségű szolgáltatást nyújtson a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cégek és munkavállalók részére.

„Cégünk portfóliójának minden elemével igyekszünk jelen lenni a térségben, elsősorban a fizikai munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén, de szellemi pozíciókra és szövetkezeti szolgáltatásokra vonatkozó igényeket is teljesítünk” – fűzte hozzá Vizsolyi Dalma területi vezető.

 

Éppen új munka után nézel? Segítségre lenne szükséged a munkakeresésben? Vagy csak új lehetőségek iránt érdeklődsz? Nézz szét a WHC Csoport aktuális nyitott állásajánlatai között, vagy küldd el önéletrajzodat szakértőinknek! A tapasztalt HR-szolgáltató vállalat hozzáértő szakértői minden felmerülő kérdés esetén rendelkezésedre állnak.

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024