Nájdite si prácu svojich snov!

Vyhľadávanie pracovných ponúk
Toto sú pracovné miesta, ktoré sme našli

Počet výsledkov: 17

Filter

Na základe zadaných kritérií vyhľadávania Vám odporúčame nasledujúce pracovné ponuky. Kliknutím na kategórie alebo kľúčové slová v popise pozície si môžete vybrať z viacerých ďalších možností.

Kostolné Kračany
Nové

Picker, vychystávač tovaru

2024.09.02.

Vaša hlavná náplň práce bude zahŕňať vychystávanie tovaru zo skladu podľa objednávok a zabezpečovanie správneho a efektívneho toku tovaru. Kľúčové požiadavky pre túto pozíciu sú skúsenosti so skladovou prácou, znalosť procesov vychystávania tovaru, fyzická zdatnosť a presnosť.

Kategória: Logistika / Nákup / Doprava Referenčné číslo: WHCB715
Dunajská Streda
Nové

Zásobovač liniek výroby s oprávnením na VZV

2024.09.02.

Hľadáme skúseného a spoľahlivého zásobovača liniek výroby s oprávnením na vedenie vysokozdvižného vozíka (VZV). Hlavnou náplňou práce bude zabezpečovať plynulý chod výrobných liniek prostredníctvom včasného zásobovania materiálom a komponentmi. Kľúčové požiadavky na túto pozíciu zahŕňajú skúsenosti so skladovým hospodárstvom, ovládanie VZV a znalosť príslušných bezpečnostných predpisov. Uchádzač by mal byť zodpovedný, precízny a schopný pracovať v tíme. Kontakt: 0918825935

Kategória: Výroba Kľúčové slová: Skladník Kľúčové slová: zásobovač Kľúčové slová: vodič VZV Referenčné číslo: WHCB808
Okres Dunajská Streda

Operátor CNC strojov na výrobu plechových dielov so zabezpečenou dopravou(Veľký Meder, Ižop, Čilizská Radvaň, Pataš, Gabčíkovo, Vrakúň, Kostolné Kračany)

2024.08.22.

Ak máte skúsenosti v údržbe CNC technológie, a chcete sa stať súčasťou tímu v rýchlo rastúcej spoločnosti, rozšírite si skúsenosti v prosperujúcej spoločnosti.
Hľadáme  operátorov výroby na obsluhu CNC strojov! Práca na pracovnú zmluvu priamo od firmy! Mzda  1250€ /mesiac so zabezpečenou dopravo!
Kontakt: 0907 575 818 

Kategória: Stavebníctvo / Nehnuteľnosti Kľúčové slová: cnc operátor Referenčné číslo: WHCB806
Dunajská Streda

Operátor kovoobrábacích strojov (CNC)

2024.08.22.

Hľadáme skúseného operátora kovoobrábacích strojov (CNC) s praxou v nastavovaní a obsluhe CNC strojov. Vaša hlavná náplň práce bude zahŕňať nastavovanie a obsluhu CNC fréz, ohýbačiek a sústruhov. Budete zodpovedný za zabezpečenie plynulého chodu strojov, kontrolu kvality výrobkov a dodržiavanie bezpečnostných predpisov. Vyžadujeme zručnosti v čítaní technických výkresov a skúsenosti s obsluhou CNC strojov.

Kategória: Výroba Kľúčové slová: cnc operátor Kľúčové slová: Nastavovač CNC strojov Kľúčové slová: operátor kovoobrábacích strojov Referenčné číslo: WHCB809
Dunajská Streda

Technik BOZP a požiarnej ochrany

2024.08.22.

Hľadáme skúseného a certifikovaného technika BOZP a požiarnej ochrany, ktorý zabezpečí bezpečné a zdravé pracovné prostredie pre našich zamestnancov. Hlavné povinnosti budú zahŕňať vykonávanie pravidelných kontrol, identifikáciu potenciálnych rizík, vypracovávanie hodnotení rizík a navrhnutie opatrení na odstránenie alebo minimalizáciu rizík. Uchádzač musí ovládať príslušné legislatívne predpisy a normy týkajúce sa BOZP a požiarnej ochrany.

Kategória: Výroba Kľúčové slová: Technik BOZP Kľúčové slová: Technik požiarnej ochrany Referenčné číslo: WHCW810
Pezinok

Ľahká manuálna práca vo výrobe so mzdou od 1100€

2024.08.14.

Hľadáme spoľahlivých a manuálne zručných pracovníkov na pozíciu operátor výroby. Ako výrobný pracovník budete zodpovední za obsluhu výrobných liniek, kvalitu výrobkov a balenie hotových výrobkov. Práca zahŕňa ľahké manuálne úkony, ktoré nevyžadujú špecifické zručnosti. Skúsenosti s prácou vo výrobe alebo ako operátor výroby sú vítané, ale nie sú nevyhnutné. Zaškolíme vás priamo na pracovisku. 
Tel: 0918/825 935

Kategória: Výroba Referenčné číslo: WHCB805
Dunajská Streda

Obsluha paletizačného zariadenia na TPP so mzdou 1250€

2024.07.23.

Hľadáme zodpovedného a skúseného kandidáta na pozíciu Obsluha paletizačného zariadenia. Ideálny kandidát by mal mať skúsenosti ako operátor strojov a zariadení, s dôrazom na presnosť a spoľahlivosť pri vykonávaní úloh. Vašou hlavnou úlohou bude zabezpečiť efektívnu a bezpečnú prevádzku paletizačného zariadenia, vrátane jeho údržby a riešenia technických problémov. Ak máte technické zručnosti a chuť pracovať v dynamickom prostredí, radi vás privítame v našom tíme.

Kategória: Výroba Kľúčové slová: Operátor strojov a zariadení Referenčné číslo: WHCB798
Dunajská Streda

Pracovná pozícia pre údržbára na 1 zmenu - stabilné zamestnanie na TPP pod kmeňom firmy!

2024.07.23.

Hľadáme šikovného a zodpovedného údržbára na jednu zmenu, ktorý sa pripojí k nášmu tímu v stabilnej spoločnosti. Ponúkame trvalý pracovný pomer priamo pod kmeňom firmy, čo zaručuje istotu a dlhodobú perspektívu. Ak máte skúsenosti s údržbou a hľadáte stabilné zamestnanie, táto pozícia je pre vás ideálna!

Kategória: Výroba Kľúčové slová: Údržbár Referenčné číslo: WHCB799

Filter Odstrániť kritériá filtrovania

Close

Kategórie

Kľúčové slová

Miesta

Krajiny

Provinces

Odstrániť kritériá filtrovania