Find your dream job!

Search for job offers
We have found these jobs

Number of results: 17

Filter

Based on the specified search criteria, we recommend the following job applications for you. You may choose from other options by clicking on the category or keyword filters under the description of each position.

Kostolné Kračany
New

Picker, vychystávač tovaru

2024.09.02.

Vaša hlavná náplň práce bude zahŕňať vychystávanie tovaru zo skladu podľa objednávok a zabezpečovanie správneho a efektívneho toku tovaru. Kľúčové požiadavky pre túto pozíciu sú skúsenosti so skladovou prácou, znalosť procesov vychystávania tovaru, fyzická zdatnosť a presnosť.

Category: Logistics / Purchasing / Shipping Reference number: WHCB715
Dunajská Streda
New

Zásobovač liniek výroby s oprávnením na VZV

2024.09.02.

Hľadáme skúseného a spoľahlivého zásobovača liniek výroby s oprávnením na vedenie vysokozdvižného vozíka (VZV). Hlavnou náplňou práce bude zabezpečovať plynulý chod výrobných liniek prostredníctvom včasného zásobovania materiálom a komponentmi. Kľúčové požiadavky na túto pozíciu zahŕňajú skúsenosti so skladovým hospodárstvom, ovládanie VZV a znalosť príslušných bezpečnostných predpisov. Uchádzač by mal byť zodpovedný, precízny a schopný pracovať v tíme. Kontakt: 0918825935

Category: Manufacturing Keywords: Skladník Keywords: zásobovač Keywords: vodič VZV Reference number: WHCB808
Okres Dunajská Streda

Operátor CNC strojov na výrobu plechových dielov so zabezpečenou dopravou(Veľký Meder, Ižop, Čilizská Radvaň, Pataš, Gabčíkovo, Vrakúň, Kostolné Kračany)

2024.08.22.

Ak máte skúsenosti v údržbe CNC technológie, a chcete sa stať súčasťou tímu v rýchlo rastúcej spoločnosti, rozšírite si skúsenosti v prosperujúcej spoločnosti.
Hľadáme  operátorov výroby na obsluhu CNC strojov! Práca na pracovnú zmluvu priamo od firmy! Mzda  1250€ /mesiac so zabezpečenou dopravo!
Kontakt: 0907 575 818 

Category: Construction / Real Estate Keywords: cnc operátor Reference number: WHCB806
Dunajská Streda

Operátor kovoobrábacích strojov (CNC)

2024.08.22.

Hľadáme skúseného operátora kovoobrábacích strojov (CNC) s praxou v nastavovaní a obsluhe CNC strojov. Vaša hlavná náplň práce bude zahŕňať nastavovanie a obsluhu CNC fréz, ohýbačiek a sústruhov. Budete zodpovedný za zabezpečenie plynulého chodu strojov, kontrolu kvality výrobkov a dodržiavanie bezpečnostných predpisov. Vyžadujeme zručnosti v čítaní technických výkresov a skúsenosti s obsluhou CNC strojov.

Category: Manufacturing Keywords: cnc operátor Keywords: Nastavovač CNC strojov Keywords: operátor kovoobrábacích strojov Reference number: WHCB809
Dunajská Streda

Technik BOZP a požiarnej ochrany

2024.08.22.

Hľadáme skúseného a certifikovaného technika BOZP a požiarnej ochrany, ktorý zabezpečí bezpečné a zdravé pracovné prostredie pre našich zamestnancov. Hlavné povinnosti budú zahŕňať vykonávanie pravidelných kontrol, identifikáciu potenciálnych rizík, vypracovávanie hodnotení rizík a navrhnutie opatrení na odstránenie alebo minimalizáciu rizík. Uchádzač musí ovládať príslušné legislatívne predpisy a normy týkajúce sa BOZP a požiarnej ochrany.

Category: Manufacturing Keywords: Technik BOZP Keywords: Technik požiarnej ochrany Reference number: WHCW810
Pezinok

Ľahká manuálna práca vo výrobe so mzdou od 1100€

2024.08.14.

Hľadáme spoľahlivých a manuálne zručných pracovníkov na pozíciu operátor výroby. Ako výrobný pracovník budete zodpovední za obsluhu výrobných liniek, kvalitu výrobkov a balenie hotových výrobkov. Práca zahŕňa ľahké manuálne úkony, ktoré nevyžadujú špecifické zručnosti. Skúsenosti s prácou vo výrobe alebo ako operátor výroby sú vítané, ale nie sú nevyhnutné. Zaškolíme vás priamo na pracovisku. 
Tel: 0918/825 935

Category: Manufacturing Reference number: WHCB805
Dunajská Streda

Obsluha paletizačného zariadenia na TPP so mzdou 1250€

2024.07.23.

Hľadáme zodpovedného a skúseného kandidáta na pozíciu Obsluha paletizačného zariadenia. Ideálny kandidát by mal mať skúsenosti ako operátor strojov a zariadení, s dôrazom na presnosť a spoľahlivosť pri vykonávaní úloh. Vašou hlavnou úlohou bude zabezpečiť efektívnu a bezpečnú prevádzku paletizačného zariadenia, vrátane jeho údržby a riešenia technických problémov. Ak máte technické zručnosti a chuť pracovať v dynamickom prostredí, radi vás privítame v našom tíme.

Category: Manufacturing Keywords: Operátor strojov a zariadení Reference number: WHCB798
Dunajská Streda

Pracovná pozícia pre údržbára na 1 zmenu - stabilné zamestnanie na TPP pod kmeňom firmy!

2024.07.23.

Hľadáme šikovného a zodpovedného údržbára na jednu zmenu, ktorý sa pripojí k nášmu tímu v stabilnej spoločnosti. Ponúkame trvalý pracovný pomer priamo pod kmeňom firmy, čo zaručuje istotu a dlhodobú perspektívu. Ak máte skúsenosti s údržbou a hľadáte stabilné zamestnanie, táto pozícia je pre vás ideálna!

Category: Manufacturing Keywords: Údržbár Reference number: WHCB799

Filter Delete filter criteria

Close

Categories

Keywords

Places

Countries

Provinces

Delete filter criteria